Меню Закрити

Миколаївські гостинці для онкохворих діток від студентів ТНМУ

Цього тижня студенти Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського, які є учасниками благодійного проекту «Скринька хоробрості» (https://www.tdmu.edu.ua/2022/11/22/strong-dodayemo-radosti-i-nasnagy-hvorym-ditkam-za-dopomogoyu-proektu-tnmu-skrynka-horobrosti-strong/), подарували диво маленьким пацієнтам гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої лікарні.

Напередодні Дня святого Миколая студенти медичного факультету Ілона Новаківська та Дарина Камінська підготували подарунки та солодощі для діток, що у цей святковий день, на жаль, змушені перебувати на лікуванні. У нашому виші цей проект реалізовується упродовж шести років. Для того, аби зібрати кошти на подарунки для діток, було організовано низку благодійних майстер-класів з розмальовування футболок, шоперів, виготовлення новорічних іграшок (https://www.tdmu.edu.ua/2022/11/18/strong-studenty-tnmu-prodovzhuyut-zbyraty-koshty-dlya-blagodijnogo-proektu-za-dopomogoyu-artzahodiv-strong/ https://www.tdmu.edu.ua/2022/10/20/studenty-tnmu-rozmalovuvaly-futbolky-z-metoyu-zboru-koshtiv-dlya-blagodijnogo-proektu/ ).

Маленьким пацієнтам студенти придбали іграшки, про які вони писали у своїх листах, настільні ігри, розмальовки, канцтовари. Діти, їх батьки та медперсонал гематологічного відділення висловлюють щиру подяку усім, хто долучився до цієї акції, зокрема координатору проекту Олені Покришко.

Інформацію подала Дарина Камінська.