Меню Закрити

Студенти ТНМУ долучилися до акції «Поруч»

Протягом зимових канікул студенти загально-університетського волонтерського руху «Misericordia» вирішили морально підтримати наших захисників і долучитися до акції «Поруч» від ГО «Спілка жінок Тернопільщини».

«Для нас метою була не кількість написаних листів, а їх якість, глибокий смисл слів, підтримка та подяка кожному воїну на фронті. Спочатку ми не знали, як у такій формі висловити те, що назбиралось практично за рік війни. Проте перші речення були зі слізьми на очах, наступні з радістю, а в кінці у всіх була одна мрія – перемогти. Кожен доклав частинку себе до такої, на перший погляд, легкої праці, а насправді досить відповідальної», – розповіли учасники акції.

6 лютого 2023 року членкиня ГО «Спілка жінок Тернопільщини», Андріана Бучко від усієї волонтерської організації передала листи та з власної ініціативи зібрала лікарські засоби загального використання, засоби гігієни для військових. Відповідно такий творчий тандем буде продовжувати розвиватися та набирати оберти. Ми будемо раді бачити нових людей у своїй команді.

Інформацію надала Андріана Бучко.