Меню Закрити

Розпочато висунення кандидатур серед цивільних і військових медиків на конкурсний відбір з нагородження орденом Святого Пантелеймона

Регіональна рада Тернопільської області «Ордену Святого Пантелеймона» повідомляє, що розпочато висунення кандидатур серед цивільних і військових медиків на конкурсний відбір з нагородження відзнакою за професіоналізм і милосердя – орденом Святого Пантелеймона.

Кандидатури можуть подавати асоціації медичних працівників, громадські організації, що працюють у галузі охорони здоров’я, лікувально-профілактичні установи різних форм власності, наукові медичні установи.

Кандидатів спершу відбирає регіональна, потім – національна експертна рада, а завершує Поважна рада, до складу якої увійшли відомі в країні академіки, духовні лідери, політики.

Інформацію про кандидатів на відзнаку з Тернопілля можете надсилати до Регіональної експертної ради Тернопільської області до 15 березня 2023 року за електронними адресами: panteleimon.ternopil@gmail.com, dzubanovsky@tdmu.edu.ua. За довідковою інформацією про конкурсний відбір можна також звертатися до заступника голови Регіональної ради відзнаки за професіоналізм і милосердя – ордена Святого Пантелеймона Тернопільської області, професора Ігоря Яковича Дзюбановського (тел. 067 67 54 382) або секретаря ради Андрія  Михайловича Продана (тел. 067 71 20 199).