Меню Закрити

Лікар Карло Педріна надіслав черговий гуманітарний вантаж до ТНМУ

20 лютого 2023 року волонтерський центр Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського отримав  черговий великий гуманітарний вантаж з Італії від лікаря Карло Педріна (Carlo Pedrina). Це вже п’ята поставка лікарських засобів, засобів медичного призначення, дитячого харчування упродовж повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Цього разу Карло Педріна надіслав 120 кг ліків і засобів медичного призначення  та 198 кг якісного дитяче харчування. Приємним є той факт, що колега з Італії придбав ті медикаменти та інше, на які волонтерський центр ТНМУ отримав запит від військових.

Нагадаємо, що в перший місяць війни італійський лікар передав 98 ящиків засобів медичного призначення, зокрема дуже важливі для військових госпіталів хірургічні засоби та інше.

У другому вантажі від Карло Педріна було 65 кг лікарських засобів і 45 кг засобів медичного призначення. Третя передача складалася зі 100 кг ліків, 50 кг засобів медичного призначення і 115,8 кг дитячого харчування. Четвертий вантаж склали 250 кг ліків, 20 кг засобів медичного призначення і 147,6 кг дитячого харчування.

Ліки і засоби медичного призначення будуть відправлені нашим захисникам і військовим госпіталям згідно з їхніми запитами і потребами.

Висловлюємо щиру подяку лікарю Карло Педріна за його небайдужість і постійну допомогу.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.