Меню Закрити

Представники громадської організації «Центр «Мій світ» висловили подяку ТНМУ

Минулого року Тернопільський національний медичний університет імені І.Горбачевського організував відпочинок і оздоровлення на базі навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» для підопічних громадської організації «Центр «Мій світ». Під опікою цього об’єднання перебуває 15 дітей з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, які потребують постійного нагляду з боку сторонньої людини – своїх рідних чи працівників спеціалізованих служб. Окрім того, студенти ТНМУ, які є учасниками волонтерського руху «Misericordia», постійно опікуються цими дітьми, організовують для них заходи і дозвілля.

21 лютого 2023 року представники організації «Центр «Мій світ» завітали до ТНМУ з подякою за допомогу. Вони зустрілися з ректором нашого університету Михайлом Кордою.

Голова організації Марія Пишко зазначила, що відпочинок і оздоровлення на базі навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» їхні підопічні досі згадують з дуже яскравими емоціями, оскільки для них були організовані тренінги з першої допомоги, лекції на тему «Здоров’я», майстер-класи з арт-терапії, музико-терапії та лікувального масажу для всіх підопічних.

Михайло Михайлович сказав, що по можливості університет надаватиме допомогу організації «Центр «Мій світ», щоб її засновники і члени могли ефективніше реалізовувати свої проєкти.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Яайківська.

Світлини автора.