Меню Закрити

Допомога військовим від волонтерів ТНМУ

Учасники загально-університетського волонтерського руху «Misericordia» за підтримки отця-капелана Володимира Андрухіва та Олени Мудрої надали допомогу захисникам України, які відстоюють суверенітет і незалежність нашої держави в такий важкий час .

Цього разу студенти-волонтери передали буржуйки та теплі ковдри, які будуть зігрівати воїнів в цю холодну пору року, продуктові набори, їжу швидкого приготування, термобілизну, чоловічу білизну, сухе молоко, а також противірусні препарати.

Щодо буржуйок, то протягом року не один десяток було передано за сприяння ГО «Спілка ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС» жителям міст та військовим, що постраждали внаслідок російської агресії. Волонтери ТНМУ долучаються до виробництва цих установок.

Також студенти-волонтери загально-університетського волонтерського руху «Misericordia» вчергове допомогли 3-й окремій штурмовій бригаді, яка зараз знаходиться в «найгарячіших» точках зіткнення.

Волонтери передали воїнам генератор, продуктові мікси, термометри, перев’язувальний матеріал, фізіологічні розчини, вітаміни, жарознижувальні препарати та засоби особистої гігієни.

Особлива подяка лікарю-неврологу Андрію Надкевичу за наданий генератор та благодійному фонду «Тернопіль» за медикаменти.

Інформацію надала Вікторія Махновська.