Меню Закрити

Студенти ТНМУ організували свято

На завершення циклу різдвяно-новорічних свят студенти загально-університетського волонтерського руху «Misericordia» запропонували ідею проведення благодійного концерту в стінах Тернопільської обласної філармонії. Дирекція закладу пішла назустріч волонтерам.

На святкове дійство були запрошені заклади-партнери, з якими співпрацює волонтерський рух, зокрема благодійний фонд «Карітас», учні навчально-реабілітаційного центру та вихованці центру соціально-психологічної реабілітації , ГО «Мій світ», учні ЗОШ №13. Кожній дитині було викуплено квиток на цей захід.

У першому відділені з різдвяною програмою виступив гурт «Веселі галичани», у виконанні якого прозвучали народні колядки, побажання, віншування.

Друге відділення розпочали учні Катехитичної школи Святого Йосифа при монастирі Святої Софії Премудрості Божої з Бурштина Івано-Франківської області, яких запросили студенти загально-університетського волонтерського руху «Misericordia».

Після завершення концерту сестра-монахиня Марія-Анна передала  гроші, що були зібрані за коляду, на потреби та лікування підопічних ГО «Мій світ».

Крім цього, за сприяння ГО «Десантно-козацький рій» кожна дитина отримала в подарунок м’яку іграшку та солодощі.

Інформацію надала Вікторія Вахновська.