Меню Закрити

Студенти ННІ медсестринства ознайомилися з роботою центру психологічного консультування ТНМУ

10 березня 2023 року відбулася чергова зустріч завідувачки центру психологічного консультування ТНМУ, психологині Тетяни Гусєвої зі здобувачами вищої освіти за спеціальністю «Медсестринство» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Під час спілкування обговорили важливість психологічної підтримки усіх учасників освітнього процесу. Психологиня звернула увагу слухачів на специфіку роботи центру психологічного консультування: студенти дізналися про різні формати психологічної допомоги, такі як індивідуальне консультування в онлайн та офлайн форматі, групові зустрічі психоосвітнього характеру на платформах MS Teems, Zoom та Google Meet, можливості участі у групах особистісного розвитку.

У рамках зустрічі студенти мали можливість отримати відповіді на свої запитання стосовно психічної підтримки та вирішення тієї чи іншої проблемної ситуації.

Підсумовуючи, Тетяна Гусєва закликала молодь турбуватися про своє психічне здоров’я та при потребі звертатися до фахівців центру психологічного консультування.