Меню Закрити

ТНМУ висловлює подяку Тбіліському державному медичному університету за підтримку

Тбіліський державний медичний університет є давнім партнером Тернопільського національного медичного університету. Співпраця реалізовується в науковому, навчально-освітньому, культурному напрямках.

Цього тижня наші партнери і друзі з Грузії перерахували на благодійний рахунок волонтерського центру ТНМУ п’ять тисяч доларів США для потреб військових, які сьогодні мужньо і самовіддано борються з російським агресором. Кошти будуть витрачені на придбання лікарських засобів і засобів медичного призначення згідно з запитами захисників України.

Підтримка колег Тбіліського державного медичного університету для нас є важливою і потрібною. Наші колективи поєднує багаторічне співробітництво. Керівництво грузинського вишу, його викладачі і студенти неодноразово відвідували ТНМУ. Викладачі Тернопільського медуніверситету пройшли стажування на навчальній і клінічній базах Тбіліського медуніверситету.

Упродовж кількох років ми радо зустрічали в навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» учасників Міжнародних студентських літніх шкіл з Тбілісі. Дружба, яка тоді зародилася між українськими і грузинськими студентами, триває досі.

Тбіліський державний медичний університет є партнером Тернопільського національного медичного університету в проєкті SAFEMED+ програми Erasmus+.

Висловлюємо щиру подяку колективу Тбіліського державного медичного університету і особисто його ректору – професору Зурабу Вадачкорії за постійну підтримку нас і України у цій війні, а також всебічну допомогу у діяльності нашого волонтерського центру.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.