Меню Закрити

Участь кафедри психіатрії, наркології та медичної психології в акції «Здорова прогулянка»

1 квітня 2023 року кафедра психіатрії, наркології та медичної психології Тернопільського національного медичного університету долучилася до акції зі скандинавської ходьби «Здорова прогулянка», що відбулася за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я на набережній Тернопільського ставу. Мета кампанії – мотивувати людей вести здоровий спосіб життя та піклуватися про свій організм.

На заході можна було безкоштовно навчатися сучасному виду спорту та перевірити свій стан здоров’я. Учасники заходу отримували спорядження для ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я, а також подарунок по завершенню прогулянки.

Тернополяни і гості міста могли виміряти артеріальний та внутрішньоочний тиск, перевірити рівень цукру в крові, визначити індекс маси тіла та проконсультуватися з сімейним лікарем.

Працівники кафедри психіатрії, наркології та медичної психології спільно з лікарями-інтернами взяли участь у наданні безкоштовної психологічної допомоги відвідувачам заходу, а також поділилися рекомендаціями щодо збереження психічного здоров’я у стресовому періоді.

Така оздоровча подія – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями.