Меню Закрити

Студентка ТНМУ регулярно допомагає ЗСУ

Студентка медичного факультету ТНМУ Діана Сторощук постійно допомагає нашим військовим, купуючи необхідне обладнання. З початком нового семестру продовжує свою волонтерську роботу. Діана передала військовим бінокль, термобілизну, шапки та рукавиці. Студентка є учасницею загально-університетського волонтерського руху «Misericordia» та членкинею громадської організації «Десантно-козацький рій».

Уже цього року студентка передала військовим допомогу і отримала від них подяку https://www.tdmu.edu.ua/2023/02/23/studentka-tnmu-peredala-vijskovym-dopomogu-i-otrymala-vid-nyh-podyaku/

Придбала і передала для військових рації https://www.tdmu.edu.ua/2023/01/19/studentka-tnmu-prydbala-i-peredala-dlya-vijskovyh-ratsiyi/

Діана організувала свято для українських дітей, які перебувають у Фінляндії (https://www.tdmu.edu.ua/2022/12/22/studentka-tnmu-organizuvala-svyato-dlya-ditok-z-ukrayiny-u-finlyandiyi/).

Під час навчання їздила до Польщі, щоб придбати для військовослужбовця ЗСУ активні навушники (https://www.tdmu.edu.ua/2022/12/01/studentka-tnmu-prydbala-dlya-vijskovogo-aktyvni-navushnyky/)

Раніше разом зі своїми батьками студентка частину заробітку спрямовувала на потреби Збройних сил України. У першій половині дня вона навчалася віддалено в ТНМУ, а потім йшла на роботу і працювала до 2 ночі (https://www.tdmu.edu.ua/2022/09/15/studentka-tnmu-vchytsya-i-dopomagaye-zsu/)