Меню Закрити

Студенти ТНМУ ярмаркували, щоб виручити кошти для ЗСУ

Волонтерська команда студентів Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського, яка виготовляє окопні свічки, 7 квітня 2023 року організувала невеличкий ярмарок, щоб зібрати кошти для потреб військових. Напередодні майбутні лікарі організувалися і зробили кілька десятків композицій з вербових гілочок.

За підтримки і сприяння настоятеля і священиків Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці студенти мали можливість реалізувати свої вироби. Загалом вдалося виручити понад 4000 гривень.

До успішної реалізації цієї акції долучилися представники групи ММ-605 Енес Бахадір, Карина Бомбергер, Юлія Величко, Віта Голуб, Катерина Ковальчук, Наталія Понтус, Соломія Сампара, групи ММ-602 Ілона Новаківська, Аліна Дяденчук. Їм допомагали іноземні студенти Гурніш Панесар і Умер Салам Дар.

Продавали вербові композиції другокурсники групи ММ-201 Ярина Турчин, Андрій Хомин, Вікторія-Анжеліка Романович.

«Як волонтери, які нещодавно брали участь у продажу лози для збору коштів на аптечки для ЗСУ, маємо нагоду висловити свої враження. Від участі у цьому заході у нас залишилися якнайкращі спогади. Ми висловлюємо подяку тернополянам, які долучились до цього волонтерського заходу.

Було дуже приємно бачити, наскільки багато людей відгукнулось. Вони були активними та благодійними, подарували нам багато усмішок та позитивних емоцій.

Ми відчуваємо, що зробили важливий крок у підтримці наших захисників. Тож, ми готові продовжувати допомагати тим, хто цього потребує», – розповіла Ярина Турчин.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.