Меню Закрити

Ректор ТНМУ підписав меморандум про співпрацю з Почесним консулом Угорщини в Тернополі

Напередодні одного з найвеличніших свят – Воскресіння Христового – до Тернопільського національного медичного університету завітала Почесний консул Угорщини в Тернополі Тетяна Чубак. Консульство водночас є регіональним представником благодійної організації «Благодійний фонд «Озеленення України». Разом з ректором ТНМУ, професором Михайлом Кордою 13 квітня 2023 року підписала Меморандум про співпрацю в реалізації глобальної екоініціативи «Greening of the Planet» («Озеленення планети»).

У рамках цього проєкту 22 квітня 2023 року спільними зусиллями буде організовано відбудеться висадка дерев за участі студентів та працівників університету під час акції «1 мільйон дерев життя».

Співпраця в рамках меморандуму передбачає привернення уваги до проблем екології, відновлення екосистеми країни, формування позитивного іміджу України у світі за допомогою колективної історії успіху українців.

Окрім того, під час зустрічі обидві сторони обговорили можливості співробітництва в освітній і науковій галузях між Консульством Угорщини в Україні та ТНМУ.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська. Світлини автора.