Меню Закрити

ТНМУ посприяв відкриттю стоматологічного кабінету в Петриківському обласному геріатричному пансіонаті

У рамках угоди про співпрацю між Тернопільським національним медичним університетом імені І.Горбачевського і Петриківським обласним геріатричним пансіонатом за сприяння нашого вишу обладнано і відкрито стоматологічний кабінет для надання високоспеціалізованої та кваліфікованої допомоги мешканцям пансіонату.

Відкриття кабінету відбулося 27 квітня 2023 року. У цьому заході взяли участь директор Петриківського обласного геріатричного пансіонату Степан Глушок, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи медичного університету, професор Степан Запорожан та доцент кафедри стоматології факультету післядипломної освіти Володимир Мачоган.

У новоствореному стоматологічному кабінеті підопічним пансіонату регулярно надаватимуть кваліфіковану хірургічну, терапевтичну та ортопедичну стоматологічну допомогу. Тут робитимуть видалення рухомих та причинних зубів, лікування карієсу та його ускладнень, а також зубне протезування. Базові матеріали та перелік інструментів попередньо було узгоджено з лікарями та придбано пансіонатом, стоматологічну установку та меблі надав медичний університет.

Консультативно-лікувальну допомогу надаватимуть працівники ТНМУ та лікарі-інтерни.

Інформацію надав лікувальний відділ ТНМУ.