Меню Закрити

Профорієнтаційна робота ТНМУ

Профорієнтаційна робота ТНМУ

19 і 26 квітня 2023 року до Тернопільського національного медичного університету приїжджали студенти випускного курсу Чемеровецького медичного фахового коледжу, які планують продовжити здобуття вищої медичної освіти. Вступники відвідали центр симуляційного навчання, анатомічний музей та навчально-науковий інститут медсестринства, ознайомилися з правилами прийому у 2023 році.

Приймальна комісія передає від абітурієнтів слова подяки Іллі Герасимюку, Арсену Гудимі, Світлані Даньчак за цікаві та змістовні екскурсії аудиторіями нашого університету.

13 квітня 2023 року директор навчально-наукового інституту медсестринства Світлана Даньчак, завідувач кафедри загальної хімії Григорій Загричук і відповідальний секретар приймальної комісії Ігор Драч відвідали Хмельницький базовий медичний фаховий коледж.

Студенти випускних курсів довідалися про освітні програми, на яких вони зможуть продовжити здобуття вищої медичної освіти в ТНМУ, а також особливості прийому у 2023 році. Приймальна комісія дякує керівництву коледжу за організацію зустрічі.

12 квітня 2023 року заступник директора навчально-наукового інституту медсестринства Людмила Мазур і відповідальний секретар приймальної комісії Ігор Драч відвідали з профорієнтаційною бесідою випускників Кременецького медичного фахового коледжу імені А.Річинського. Людмила Петрівна розповіла про можливість здобувати у ТНМУ вищу медсестринську освіту та одночасно працювати, Ігор Дмитрович ознайомив студентів з освітньою програмою «Лікувальна справа» і повідомив, що у 2023 році випускники медичних коледжів також братимуть участь у конкурсі на бюджет.

Дякуємо директору Петру Євстахійовичу Мазуру за теплу зустріч і бажаємо студентам успішно скласти випускні та вступні випробування.