Меню Закрити

Студенти наукового гуртка кафедри невідкладної медичної допомоги ТНМУ отримали нагороди

8 травня 2023 року відбулося урочисте засідання наукового гуртка кафедри невідкладної медичної допомоги ТНМУ з нагоди нагородження переможців XXVII Конгресу студентів та молодих учених «Майбутнє за наукою».

З вітальним словом до студентів звернулися завідувач кафедри невідкладної медичної допомоги – професор Микола Швед і куратор гуртка – професор Лариса Левицька.

Переможцям вручили сертифікати учасників конгресу та дипломи:

  • за перше місце у секції «Реабілітація» нагороджено Вікторію Юрків, Ігоря Майхрука, Уляну Дмитерко (доповідь на тему «Клінічні маркери у реабілітації хворих на Covid-19: фокус на кардіоваскулярний ризик»); 
  • у секції «Профілактична медицина, соціальна медицина, медична інформатика, ООЗ» за 3-тє місце нагороджено Ольгу Оплету, Максима Парія, Вікторію Юрків (доповідь на тему «Вплив рівня фізичної активності на ризик виникнення серцево-судинних судинних подій в час російсько-української війни»); 
  • за 3-тє місце – Ігоря Майхрука, Максима Парія, Ольгу Оплету (доповідь на тему «Поширеність куріння та алкоголю серед жителів України в умовах воєнного часу»). 

Підсумовуючи досягнення роботи гуртка упродовж року, можна сказати, що знайомство студентів зі справжньою наукою відбулося. Було складно, але цікаво і пізнавально. В планах – дуже цікаві креативні ідеї, тому після успішного складання іспитів члени гуртка планують продовжити розробку обраних тем. Побажаємо їм успіхів! 

Професор кафедри невідкладної медичної допомоги Лариса Левицька.