Меню Закрити

У ТНМУ презентували посібник «Логіка та критичне мислення»

11 травня 2023 в адміністративному корпусі Тернопільського національного медичного університету відбулася презентація посібника авторства професора Леоніда Кравчука, доцента Тараса Кадобного та аспірантки Оксани Лабівки «Логіка та критичне мислення».

Ведучою заходу була студентка четвертого курсу Марʼяна Крижанівська. Традиційно презентація розпочалася з української пісні «Троянди на пероні» у виконанні двох талановитих студенток  медичного факультету Тетяни Шевчук та Марти Струк. Усіх присутніх привітав доцент ТНМУ, співавтор посібника Тарас Кадобний. Він коротко ознайомив зі структурою посібника , наголосив на важливості цього предмету в сучасному навчальному процесі, а особливо його ролі в розвитку логічного та аналітичного осмислення теоретичного матеріалу.

Посібник покликаний формулювати у студентів вміння та навички застосовувати проблемно-пошукові питання та завдання під час дискусій, виступів та доповідей.

Також до присутніх звернулися Тетяна Мостова – методист навчального відділу ТНТУ, кандидат економічних наук, викладач кафедри менеджменту та адміністрування Оксана Гарматюк, яка наголосила на важливості цього посібника та використання законів логіки в навчальному процесі

Музичним номером присутніх привітала неодноразова учасниця конкурсів та фестивалів Ангеліна Коваль з піснею «Незламна».

Підсумували зустріч професор ТНМУ Леонід Кравчук та відомий тернопільський поет Володимир Барна. Автори посібника запланували друге видання посібника «Логіка та критичне мислення» англійською мовою.