Меню Закрити

Волонтерська діяльність «Misericordia»

Студенти загально-університетського волонтерського руху «Misericordia» вчергове завітали до Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні, де їх зустріли доцент кафедри неврології , лікар-невролог Христина Дуве, начальник інженерно-технічного відділу Юрій Зозуля та асистент фармацевта Наталія Бутенко.

Волонтери медичного факультету Діана Сторощук, Марта Струк, Анастасія Ангеляшко передали хірургічні матеріали, голки, антибіотики, перевʼязувальний матеріал, стерильні рукавички та інші засоби медичного призначення. Студенти висловлюють щиру подяку родині Поплавських з міста Сан-Хавʼєр (Іспанія) та родині Зімняк з міста Хожув (Польща). Медичний персонал подякував благодійникам за їх роботу та постійну підтримку лікарні.

Також представники волонтерського руху «Misericordia» передали чергову гуманітарну допомогу , яка була зібрана в парафії римо-католицького костелу Найсвятішого Діви Марії Внебовзятої міста Остшешув, який розташований у Великопольському воєводстві (Республіка Польща). Волонтерами було передано медичний жорсткий матрац, ходунці, стілець-туалет та партію шкарпеток. Студенти-медики висловлюють щиру подяку настоятелю костелу – ксьондзу Лєшеку Шкопеку (Leszek Szkopek) за постійну підтримку нашого волонтерського руху та України загалом.

Інформацію надала Уляна Андрушко.