Skip to content

Команда приймальної комісії ТНМУ відвідала низку освітніх закладів

 
6-7 березня 2024 року відповідальний секретар приймальної комісії ТНМУ, доцент Ігор Драч, гарант освітньої програми «Сестринська справа» першого рівня, доцентка Юлія Данилевич та завідувач кафедри загальної хімії, доцент Григорій Загричук відвідали Кременецький медичний фаховий коледж імені А.Річинського, Волинський медичний інститут, Ковельський фаховий медичний коледж та Ківерцівський фаховий медичний коледж з метою інформувати студентів випускних курсів про вступ на навчання для здобуття вищої освіти в нашому університеті. Загалом вдалося поспілкуватися з більш, ніж 300 випускників.
       

Під час зустрічей майбутніх вступників ознайомили з освітніми програмами ТНМУ, матеріально-технічною базою, особливостями навчального процесу в університеті, правилами прийому на навчання у 2024 році і дали відповіді на запитання.

Також наші викладачі від імені ректора ТНМУ, професора Михайла Корди і колективу університету привітали директора Кременецького медичного коледжу Петра Мазура з нагоди його дня народження. В Луцьку відбулася зустріч з ректоркою партнерського Волинського медичного інституту – Тетяною Пастрик. Тетяна Володимирівна запросила науково-педагогічних працівників нашого університету взяти участь ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Лікарі та медсестринство: трансформація в умовах війни та поствоєнне відновлення», яка відбудеться 16-17 травня.

Приймальна комісія висловлює вдячність керівництву навчальних закладів за можливість поспілкуватися зі студентами і запрошує на навчання до ТНМУ.

Інформацію надав Ігор Драч.