Назарук Віктор Львович

Доцент кафедри — Назарук Віктор Львович
Науковий ступiнь — кандидат педагогічних наук
Посада — доцент кафедри
E-mail —  nazaruk_vl@tdmu.edu.ua

ОСВІТА:
У 2001 році закінчив Тернопільський Національний Педагогічний Університет ім.В.Гнатюка. Диплом з відзнакою за спеціальністю Педагогіка і методика середньої освіти. Фізичне виховання та здобув кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача фізичного виховання і спорту.
В лютому 2004 року закінчив курси лікувально-оздоровчого масажу та курс по програмі «Домашніх медсестер».
З 01.09.2011 року прийнятий на посаду асистента кафедри медичної реабілітації та спортивної медицини Тернопільського державного медичного університету ім.І.Я.Горбачевського.

З 10 по 23 листопада 2018 року пройшов курси підвищення кваліфікації «Педагогічна майстерність викладачів вищих навчальних закладів». З 26.02 по 26.03.2021 року пройшов міжнародне стажування у Любліні (Словенія) «Здоров’я як основа високоефективної професійної діяльності».

».

НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
8 липня 2015 року в Національному університеті водного господарства і природокористування (м.Рівне) захистив дисертацію на тему«Формування культури здоров’я майбутніх лікарів засобами здоров’язбережувальних технологій» та здобув науковий ступінь кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – Теорія і методика професійної освіти. Автор понад 40 наукових праць.

НАУКОВІ ІНТЕРЕСИ:
Формування культури здоров’я студентів, вивчення та дослідження здоров’язбережувальних технологій, оздоровче плавання, танцювально-рухова терапія.
На даний час працює доцентом кафедри Фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання. Викладає дисципліни «Види оздоровчо-рухової активності», «Новітні фітнес технології», «Сучасні фітнес технології», «Терапевтичні вправи» та ін. Веде спортивні секції з оздоровчого фітнесу, тенісу та волейболу.
СПОРТИВНІ ЗДОБУТКИ
Майстер спорту України з плавання. Бронзовий призер Чемпіонату України у 2000 році (Миколаїв) та неодноразовий призер юнацьких першостей України з плавання.
Призер та фіналіст регіональних турнірів зі спортивних танців.