Визначено переможців турніру ТНМУ з настільного тенісу

Організація спортивних змагань в Тернопільському національному медичному університеті у доковідний період була дуже активною, але вимоги безпеки в час пандемії наклали свої обмеження. Сьогодні Студентський парламент ТНМУ поступово відновлює цю традицію. 16 лютого 2023 року відбувся турнір з настільного тенісу ТНМУ. Кожен бажаючий міг взяти участь, попередньо зареєструвавшись.

Студенти Тернопільського медуніверситету виборювали першість у спортзалі нашого вишу, що на вулиці Коцюбинського. Загалом взяло участь понад 40 майбутніх медиків.

У спортивній залі ТНМУ було «гаряче» від змагальних емоцій і водночас дуже затишно від дружної атмосфери. Азарт від участі у спортивному суперництві є одним з найкращих методів відпочинку. Було помітно, що студенти сумували за подібними заходами і один за одним.

Боротьба за перші місця була напруженою і завзятою. Перше місце виборов Владислав СьомкоПавло ТруфановКостянтин Каразія.

Переможці отримали призи, медалі і дипломи.

Турнір з настільного тенісу організували голова Студентського парламенту – Олександр Мехедок, голова сектору дозвілля – Святослав Флінта, а інші члени Студентського парламенту допомагали. Інформаційний супровід змагань забезпечувала Софія Берегуляк.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлина Миколи Василечка.