ВИКЛАДАЧІ ТНМУ ПРИВІТАЛИ ВИХОВАНЦІВ СОЦІАЛЬНО-СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ ФОНДУ “FUNDACIÓN REAL MADRID” З ЮВІЛЕЄМ

7 жовтня 2023 року  на центральному стадіоні імені Романа Шухевича відбулося святкування 5-ої річниці Соціально-спортивної школи фонду «Fundación Real Madrid», у якому взяли участь завідувачка кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання Дарія Попович та доцент  цієї ж кафедри Віктор Назарук, який відповідає за спортивно-масову роботу кафедри.

На святкування зібралися вихованці школи з Києва, Ірпеня, Хмельницького та Тернополя, а також випускники школи, координатори, тренери, партнери та друзі. Діти змагалися зі школярами з Ірпеня, Києва та Хмельниччини, також зіграли футбол із поліцейськими Тернополя.

Соціально-спортивну школу фонду «Реал Мадрид» у Тернополі  відвідують понад 300 соціально незахищених дітей, які  мають можливість займатися футболом і одночасно навчатися повністю на безоплатній основі. Фінансовим партнером цього соціально-спортивного проєкту є компанія «Епіцентр С дітям». Програма школи передбачає допомогу у навчанні, вивчення іноземних мов, факультативні заняття за інтересами (танці, музика,  та інші види мистецтв), інтелектуальні ігри, екскурсії, пікніки, різні гуртки для всебічного розвитку дітей і їхнього подальшого інтегрування в соціумі. Тернопільський національний медичний університет імені І.Горбачевського протягом усіх п’ятьох років на безоплатній основі надавав можливість проводити тренування дітей у спортивному корпусі.

Слід також зазначити, що біля витоків створення та організації Соціально-спортивної школи фонду «Fundación Real Madrid» була професор Дарія Попович, яка підтримувала цей проєкт протягом усього періоду від дня його заснування, за що отримала подяку від організаторів школи.

Інформацію підготували  Дарія Попович, Віктор Назарук.