Меню Закрити

Студенти Нігерії ТНМУ організовують низку онлайн вікторин на медичну тематику

Представники Нігерійського студентського союзу в Тернопільському національному медичному університеті, зокрема відділ освіти, 22 березня 2020 року організували онлайн вікторину на медичну тематику. Студенти планують зробити низку онлайн інтелектуальних дебатів, щоб урізноманітнити свій час в умовах карантину та продовжити традицію таких заходів у ТНМУ.

Головна мета – стимулювання до навчання та перевірка академічних знань і здатності учасників відповідати на поставлені запитання упродовж чітко виділеного часу. Цей захід був спрямований на формування атмосфери спілкування серед представників Нігерійського союзу.

Як це було організовано:

– Усі запитання були розміщені у програмному додатку Quizizz, де студенти могли дати відповіді.

– Понад 10 питань поставив керівник відділу освіти НСС, який набирав їх безпосередньо у вищезгаданому додатку.

– Було створено код гри, який отримав кожен учасник, щоб мати можливість приєднатися.

– Програмний додаток дав змогу уникнути суперечок щодо того, хто став переможцем, оскільки він показав результати кожного учасника під час відповідей.

У вікторині взяло участь понад 80 представників Нігерійського студентського союзу, які боролися за перемогу.

Кошти на призи та організацію заходу на прохання керівника відділу освіти асоціації студентів Нігерії надали ті студенти, які мають свій невеличкий бізнес. Вони погодилися давати подарунок переможцям кожної вікторини. Це є своєрідним заохоченням для учасників. Організатори висловлюють подяку компанії Tniyi Creations за представлення призу для переможниці цієї вікторини.

А перемогла цього разу студентка другого курсу Osamudiame Gift. У подарунок вона отримала AirPod. Недільного вечора 22 березня вона була найкращою серед усіх учасників і влучно давала відповіді на всі запитання.

Інформацію подав керівник відділу освіти Нігерійського студентського союзу Adeyemi David Ayooluwa.