Меню Закрити

Компанія Серв’є Україна запрошує взяти участь у кейс-чемпіонаті Servier Patient Care Challenge

15 жовтня стартує реєстрація на он-лайн кейс-чемпіонат для студентів 4-5 курсів фармацевтичних та 4-6 курсів медичних факультетів, організований Серв’є Україна.

Кейс-чемпіонат – це змагання, під час якого учасники в командах або самостійно вирішують бізнес-завдання, надані компанією.

Участь у кейс-чемпіонаті – це гарна можливість для студентів отримати практичні знання та досвід, поспілкуватися з представниками компанії, познайомитися з топ-менеджментом, покращити навички командної роботи, а також виграти цінні призи та отримати перевагу серед кандидатів на вакантні посади у компанії Серв’є Україна.

Під час Servier Patient Care Challenge cтуденти будуть працювати над створенням мобільного додатку для пацієнтів з гіпертензією, який допоможе їм щоденно контролювати стан свого здоров’я. Крім глибоких знань у терапевтичній області, студенти також матимуть можливість проявити свої ораторські здібності та презентаційні навички під час уявного візиту до лікаря, щоб розповісти про переваги такого додатку.

З 9 по 18 листопада учасники кейс-чемпіонату зможуть прослухати ряд вебінарів від представників компанії та запрошених експертів, поспілкуватися з професіоналами в онлайні:

  • Ірина Голуб, керівник відділу маркетингу, Серв’є Україна, «Пацієнторієнтована компанія: теорія та практика»
  • Лариса Анатоліївна Міщенко, д.м.н., лікар-кардіолог, «Артеріальна гіпертензія очима лікаря і пацієнта»
  • Ольга Мартинова, тренер, Серв’є Україна, «Типологія клієнтів в бізнесі»
  • Наталія Романенко організаційний коуч, бізнес-тренер, «Емоційний інтелект як ресурс успішної кар’єри»

Дізнавайтеся деталі про кейс-чемпіонат за посиланням https://casers.org/cases/servier-patient-care-challenge , реєструйтеся з 15 жовтня по 9 листопада, зробіть свій внесок у розвиток медицини в Україні!