Меню Закрити

Семінар-практикум з вивчення урогенітальної системи організували студенти ТНМУ

3 квітня 2021 року відбувся семінар-практикум на тему «Урогенітальна система», який складався з теоретичної та практичної частин.

Під час теоретичної частини організатори заходу детально ознайомили учасників з анатомією нирок, різницею між обстеженнями на КТ та МРТ, будовою статевих органів, включаючи аналіз відмінностей між чоловічими та жіночими статевими органами та інше.

Після цього присутні перейшли до практичного вивчення будови нирки. Кожен мав можливість самостійно зробити розтин свинячої нирки і вивчити будову органу.

Загалом взяло участь 25 студентів, які попередньо надіслали заявки. Зазначимо, що з кожним заняттям все більше українських студентів долучається до таких практикумів. Вони не тільки покращують свої теоретичні  знання та практичні навички, як лікарі, а й освоюють медичну термінологію англійською мовою.

Семінар організували представники команди студентського проєкту ТНМУ «MedGradient» Prajwal Gangappa Tippannavar (IM 342), Khan Mohammad Shumayel Athar (IM 430), Smit Anandkumar Patel (IM 254), Nrupakshi Nileshbhai Chauhan (IM 254).