Меню Закрити

Подяки ТНМУ за тривалу допомогу і підтримку бійцям ООС

Напередодні великодніх свят (29 квітня 2021 року) до Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського завітала голова громадської організації «Схід та Захід єдині», волонтерка Марія Шестопалка. Вона привітала викладацький і студентський колективи ТНМУ з прийдешнім Воскресінням Христовим і вручила подяки за тривалу підтримку та допомогу бійцям ООС.

Ректор ТНМУ, професор Михайло Корда подякував пані Марії за її віддану громадську діяльність і запевнив, що університет надалі надаватиме всебічне сприяння у тому, щоб допомагати нашим військовим.

Марія Шестопалка відзначила грамотами очільника вишу Михайла Корду, проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професора Степана Запорожана, голову профспілкової організації медуніверситету, професора Петра Лихацького, директора центру виховної роботи і культурного розвитку Марту Руденко, а також організаторів проєкту «Дівчата дівчатам» Аліну Мороз і Олену Федчишин. Вона також передала до музею Тернопільського медичного університету особисті речі ветеранів АТО і бойовий стяг з підписами.

Цього дня спільними зусиллями адміністрації та профспілки ТНМУ для військових, які несуть службу в Маріуполі, було відправлено великодні кошики. Формувати смачні подарунки допомагали Вікторія Черніховська, Вікторія Сиротюк, Вікторія Яворська, Тарас Фаріон, Оксана Фісенко, Володимир Совик, Владислав Столяр, Марія Солтис.

Прессекретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини автора.