Меню Закрити

Кожен житель Тернопілля підтримує захисників України

Наші воїни отримують підтримку не тільки від Тернопільського національного медичного університету, а й від небайдужих мешканців Білецької об’єднаної територіальної громади. Люди принесли тканину для пошиття спідньої білизни для військових. Загалом було пошито 286 комплектів. Виконання цих робіт організував небайдужий українець, який не бажав вказувати своє ім’я, але він готовий надалі підтримувати нашу армію. Від імені колективу ТНМУ висловлюємо подяку пану Олегу за цю ініціативу, а всім іншим за їхню самовідданість. Ми цінуємо скромність наших громадян, патріотизм і бажання допомогти.

Благодійний фонд допомоги учасникам АТО Тернопілля, який розпочав свою діяльність ще в 2014 році зі свого боку надав пану Олегу трикотажну тканину для пошиття 137 футболок для наших воїнів. Ми віримо у те, що ці футболки будуть гріти не тільки тіла наших захисників, а й душу і додаватимуть наснаги.

Окрім того, у 2014 році з окупованих територій на Сході України до нас в Тернопіль приїхала Анастасія Гумінська. Для потреб хлопців, які боронять нашу землю, вона передала 15 пар військового взуття. Це все разом буде надіслано наших воїнам на фронт.

Прес-секретар Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.