Меню Закрити

Українська діаспора в Німеччині передала важливі лікарські засоби для лікарень і військових госпіталів

Уже 33 доби триває війна у Україні. Завдяки звитязі та відвазі ЗСУ, кожного бійця на передовій та громадянин у тилу, а також підтримці небайдужих людей з усього світу ми протистоїмо російській навалі, незважаючи на бомбардування цивільних об’єктів, житлових будинків, лікарень, шкіл та садочків.

Висловлюємо щиру подяку українській діаспорі у Німеччині, а саме Freiе Ukraine Braunschweig e.V. за цінний гуманітарний вантаж: антибіотики широкого спектру дії, інфузійні розчини, антигіпертензивні засоби, рукавички, перев’язувальні матеріали та стерильні пов’язки, антисептики, гемостатики системної дії, антикоагулянти та тромболітики, канюлі, гормональні засоби замісної терапії, знеболюючі та протизапальні, місцеві анестетики, бронходилятатори та інші медикаменти, а також засоби медичного призначення. Загальна сума благодійної допомоги склала понад 42000 євро.

Більшість цінного вантажу відправлено у Білу Церкву. Іншу частину представники волонтерського центру ТНМУ передадуть у у військові госпіталі Київської області. Щиро дякуємо кожному, хто доклався до організації та надсилання допомоги і координування роботи. Щиро дякуємо за підтримку, віримо у перемогу!