Меню Закрити

Гуманітарний вантаж від навчально-реабілітаційного центру у місті Живець (Польща)

Волонтерський центр Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського 27 червня 2022 року отримав гуманітарний вантаж від директора навчально-реабілітаційного центру, який входить до Фундації допомоги дітям в Живцю (Fundacja Pomocy Dzieciom w Żywcu, Poland), лікаря Ренати Блехи. Вона організувала збір медикаментів, пледів і медичного обладнання серед медичної спільноти Живця.

Завдяки Фундації допомоги дітям ТНМУ для освітніх потреб отримав 2 функціональні ліжка, які стануть частиною навчальних класів у центрі симуляційного навчання. Студенти, які здобувають вищу освіту за спеціальністю «Фізична терапія. Ерготерапія» зможуть відпрацьовувати практичні навички, складати ОСКІ.

Для потреб поранених отримано від польських благодійників один інвалідний візок, 90 кг засобів медичного призначення, 10 кг пледів і ковдр.

Ми щиро дякуємо нашим багаторічним партнерам в особі Ренати Блехи та працівникам її навчально-реабілітаційного центру, а також польському народу за дуже вагому і безперервну підтримку.

Логістику забезпечувала професор Дарія Попович.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка та Дарії Попович.