Меню Закрити

Волонтерський центр ТНМУ отримав V.A.C.-апарат та інші засоби для порятунку життя військових

Cтівен Терещенко-Шустер (Steven Tereshchenko-Schuster) є волонтером у Німеччині, якого турбує доля України. Він з перших днів війни став волонтером з метою допомогти українцям у теперішній війні з Росією, за що ми щиро вдячні. 12 липня 2022 року Cтівен Терещенко-Шустер привіз чергову допомогу до волонтерського центру ТНМУ, зокрема V.A.C.-апарат, 200 турнікетів, 100 гемостатичних губок, 720 атравматичних ножиць, а також ліки та інші засоби медичного призначення.

«Щиро дякую польським партнерам, які об’єдналися в громадську організацію «ISPOR Poland Chapter». Вони допомогли зі збором коштів і закупівлею бандажів та іншого. Я також зареєстрував у Німеччині громадську організацію «Medicines for Ukraine», що допомагає ефективніше працювати для допомоги Україні. Щиро вдячний всім, хто долучається до моєї ініціативи, допомагає, включається в роботу», – зазначив Cтівен Терещенко-Шустер.

Волонтерський центр невдовзі передасть V.A.C.-апарат для потреб військового госпіталю, в якому перебувають на лікуванні поранені захисники. Це медичне обладнання є ефективним для лікування ран. Гемостатичними губками, турнікетами, тактичними ножицями будуть укомплектовані індивідуальні аптечки.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.Світлини Миколи Василечка.