Меню Закрити

Душевний концерт для поранених захисників України

Благодійний концерт для військових у Микулинецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні реабілітації відбувся 8 серпня 2022 року з ініціативи доцента Тернопільського національного медичного університету Тараса Кадобного, заступника директора Тернопільської обласної філармонії, керівника ансамблю «Збруч» Василя Ірмійчука та невролога, кандидата медичних наук Андрія Надкевича.

За підтримки громадської організації «Десантно-козацький рій» та волонтерського центру ТНМУ у лікарню були передані вітаміни, знеболювальні, милиці та фіксатори для кісток, шини, засоби особистої гігієни та інші лікарські препарати. Артисти Тернопільської обласної філармонії, тріо «Солов’ї Галичини» разом з заслуженою артисткою України Надією Гусяницею і Оксаною Лісовець та ансамблю «Збруч», а саме Діана Радачинська, Вікторія Дуліна, Сергій Романюк, Анна-Марія Ірмійчук, Софія Потерайко, Ліліана Вівчар, Аліна Золота, Анастасія Гайдемська, подарували чарівні пісні та танці для наших захисників.

До заходу долучилися також студенти волонтерського руху «Misericordia» Марта Струк, Іван Климаш, Ілля Сороківський, Мар’яна Крижанівська та Михайло Ярема.

Наприкінці заходу генеральний директор (головний лікар) лікарні Зіновій Ясеник та воїни подякували за гарний настрій і підтримку організаторам та учасникам концерту.

Марта Струк.

Світлини прес-секретаря ТНМУ Яніни Чайківської.