Меню Закрити

Волонтерському центру ТНМУ передали тепловізор

Представники волонтерського руху «Misericordia» 15 серпня 2022 року передали волонтерському центру Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського тепловізор для потреб наших захисників. Вони також привезли ліки і засоби медичного призначення. Прилад для військових і медикаменти були придбані представниками громадської організації у Мисловіце «Stowarzyszenie Inicjatyw Lokalnych Nasze Mysłowice» .Підтримку наших захисників в Республіці Польща здійснюють Івона Зімняк та пан Пшемислав.

Логістику цієї гуманітарної допомоги забезпечив доцент ТНМУ Тарас Кадобний. «Загалом польські благодійники передали чотири тепловізори. Один з них ми віддали волонтерському центру ТНМУ, оскільки його представники активно допомагають нашим воїнам і знають, де цей пристрій буде дуже потрібним. Два тепловізори ми віддали капелану ЗСУ отцю Євгену Влоху, який безпосередньо возить допомогу нашим оборонцям на передову. І ще один тепловізор буде передано громадській організації «Козацько-десантний рій», – розповів Тарас Богданович.

Ректор ТНМУ, професор Михайло Корда запевнив, що прилад буде віддано військовим, які сьогодні перебувають у зоні найзапекліших боїв. Очільник вишу подякував благодійникам і юним волонтерам за їхню працю.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини автора і Тараса Кадобного.