Меню Закрити

У ТНМУ зарахували студентів бюджетної форми навчання

5 вересня 2022 року на урочистому засіданні приймальної комісії ректор ТНМУ, професор Михайло Корда підписав накази на зарахування студентами першого курсу за кошти державного бюджету до Тернопільського національного медичного університету.

Відповідальний секретар приймальної комісії Юлія Данилевич повідомила, що вимоги до зарахування на спеціальність «Медицина» виконали 246 осіб (94% рекомендованих), «Стоматологія» – 6 осіб (100%), «Фармація, промислова фармація» – 17 (85%), ОП «Парамедик» та «Сестринська справа» – 100% рекомендованих.

У цьому році до ТНМУ подано більше 4500 заяв, що на півтисячі більше, ніж у попередньому році. Результатом профорієнтаційної роботи став високий бал рекомендованих до зарахування – наш університет займає третє місце за цим показником серед медичних ЗВО України.

Зросла популярність нашого університету серед вступників, які закінчили коледжі або інститути – всього подано 500 заяв порівняно з 450 у 2021 році.

Добрі результати має університет за результатами роботи з абітурієнтами з особливо небезпечних територій, на яких з 24 лютого точаться воєнні дії (квота-2) – 24 зарахованих з 26 рекомендованих до зарахування осіб.

Приймальна комісія нагадує, що подання документів на контракт для випускників шкіл та коледжів триває до 15 вересня. На сайті vstup.tdmu.edu.ua і Телекрам-каналі (https://t.me/vstupTNMU) буде опублікована вся інформація про початок навчання, зустріч з деканами, поселення в гуртожиток, видачу підручників тощо.

Світлини Миколи Василечка.