Меню Закрити

Волонтерський центр ТНМУ відправив вантаж для госпіталю на передовій

Волонтерський центр Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ні на день не припиняв свою діяльність. Ми продовжуємо забезпечувати наших захисників, військові госпіталі і лікарні необхідними ліками, засобами медичного призначення та іншим.

Минулого тижня, а саме 9 вересня 2022 року, волонтери центру зібрали і відправили велику гуманітарну допомогу в одну з лікарень прифронтового міста, де сьогодні рятують багатьох воїнів і цивільних. Доставкою цього вантажу займався Арно Мішель (Arnoud Michel) з Франції.

У повсякденному житті пан Арно є цивільним пілотом. Ситуація в Україні спонукала його приїхати в нашу країну і допомагати українцям боротися з російськими загарбниками. У березні цього року він приїхав до нашої країни. Спершу допомагав людям на кордоні, які втікали від війни, а потім перевозив вантажі з тилових міст до тих місць, де відбувалися бої. Улітку він повернувся до Франції, щоб виконувати свій професійний обов’язок, але з настанням осені знову приїхав до України (детальніше про волонтерську діяльність Арно можна прочитати на цій сторінці: https://www.facebook.com/Des-Vivres-pour-LUkraine-Goods-for-Ukraine-104157928989771).

Щиро дякуємо нашому французькому другу, який з доброї волі допомагає нам подолати ворога.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини автора.