Меню Закрити

Проект ТНМУ MedGRADiENT розпочав свою роботу у новому навчальному році

У Тернопільському національному медичному університеті впродовж двох років команда студентів реалізовує навчальний проєкт «MedGRADiENT». Спершу він був орієнтований на іноземних студентів, а цього року до нього влилася потужна команда української молоді ТНМУ. Вони мають бажання займатися покращенням знань українських студентів. Метою цього проєкту є допомога студента студенту у розумінні і повторенні складних предметів, підготовці до складання іспиту «КРОК 1», відпрацюванні практичних навичок.

Цей навчальний сезон «MedGRADiENT» розпочався з воркшопу з фармакології «Krok1 – Pharmacology. Key Words». Його провела студентка медичного факультету (група ММ-522) Анна-Марія Коваль.

Захід відбувся в онлайн-форматі на платформі Teams. Свої знання поліпшували понад сорок українських та іноземних студентів 3-4 курсів, а також студенти ЛНМУ та ВНМУ. Організатор воркшопу ставила за мету полегшити підготовку до англійської частини «Кроку 1» з фармакології, навчитися визначати ключові слова в екзаменаційних питаннях, повторити основні теми фармакології, а також підвищити рівень медичної англійської. 

Після онлайн-зустрічі студенти залишили позитивні відгуки.

«Дуже сподобався захід, гарно складена презентація, дуже зрозуміло, гарне пояснення. З радістю б відвідала ще» – Діана Александрович.

«Цей захід дуже мені сподобався, на ньому я отримала ті знання, які хотіла отримати, додатково повторила головні теми з фармакології, які знадобляться. Дуже дякую!» – Анна Сєргєєваю

«Так, мої очікування повністю підтвердилися! Пояснення дуже добрі, гарно оформлена та подана інформація. Повністю задоволений!» – Артем Мовчко.

Бажаємо успіху нашим студентам під час складання іспиту «Крок 1»!