Меню Закрити

Студенти ТНМУ реалізовують проєкт «Тепла зима»

У зв’язку з наближенням холодів та складною ситуацією в країні, дітям без батьківської опіки потрібна наша допомога. Одна з важливих і невідкладних проблем – теплий одяг. Саме тому студенти Тернопільського національного медичного університету організували та долучилися до проєкту «Тепла зима».

Ініціаторкою є Аліна Загорівська, яка розповіла, що «ці дітки повністю залежать від держави,  їм потрібна підтримка як матеріальна, так і моральна. Одна з важливих і невідкладних проблем – теплий одяг. Хочеться убезпечити дітей від жахливих подій сьогодення. Для цього ми організували цікаву інтелектуальну гру «Що? Де? Коли», де дітки змогли повеселитися й отримали смачні призи. Ставили також собі за мету потурбуватися про почуття вихованців, щоб дітки відчули, що вони не самі, а можуть розраховувати на суспільство і його підтримку».

Адміністрація Тернопільського обласного комунального будинку для дітей шкільного віку висловила подяку студентам ТНМУ, а також закликала молодих людей проводити цікаві лекції та навчальні уроки для вихованців, адже це надзвичайно важливо для дітей-сиріт відчувати потрібність і турботу.

Діти були надзвичайно раді провести час зі студентами та отримати подаруночки. До проєкту також долучився студент другого курсу Максим Федак.