Меню Закрити

Студенти та викладачі ТНМУ можуть відточувати свої знання разом з Lecturio Android App

Наш університет продовжує співпрацювати з потужною навчальною платформою для студентів-медиків та медсестер Lecturio, команда якої не перестає дивувати своєю підтримкою та продовжує надавати безпрецедентну допомогу українській вищій медичній освіті.  

Щоб зменшити залежність від можливих перебоїв з електропостачанням і для підтримки якісної освіти наших студентів в умовах війни в Україні, команда платформи розробила мобільний додаток  Lecturio Android App.

Необхідно встановити на своєму телефоні з Google Play додаток TNMU Lecturio. Для реєстрації використовуйте вашу пошту @tdmu.edu.ua та пароль, який ви використовуєте для доступу до платформи на персональному комп’ютері (автоматично згенеровані паролі було надіслано електронною поштою на початку травня). Функціонал додатку нічим не відрізняється від веб-версії  платформи на ПК, включно з субтитрами українською мовою.

Lecturio – універсальний помічник у навчанні в медичному університеті. Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам за підтримку!

Тримаємо стрій!