Меню Закрити

ТНМУ оголошує конкурс “Кращий студент 2022 року”

У конкурсі можуть брати участь студенти денної форми навчання 1-6 курсів, які мають високі показники у навчанні, займаються науково-дослідною роботою, беруть активну участь у громадському житті університету.

Конкурс має такі номінації:

  • «За відмінні успіхи у навчанні»;
  • «За вагомі досягнення в науковій роботі» (премія імені І.Горбачевського);
  • «За активну громадянську позицію»;
  • «За вагомі досягнення в розвитку культури»;
  • «За вагомі досягнення у спорті»;
  • «За активну волонтерську діяльність».

Для участі у конкурсі потрібно у визначені строки подати до центру виховної роботи та культурного розвитку заповнену анкету і копії документів, що засвідчують успіхи студента (дипломів, відзнак, грамот, подяк, наукових статей, патентів).

Критеріями відбору для участі в конкурсі є:

  • особливі здобутки та досягнення у різних напрямках студентського життя;
  • успіхи у навчанні;
  • участь у науково-дослідній роботі;
  • громадська активність.

Кандидати у номінації «За вагомі досягнення в науковій роботі» мають надати інформацію про наукові здобутки; копії документів, що підтверджують участь у наукових конференціях та тематичних заходах та публікації, наукові доповіді тощо.

Кандидати у номінації «За відмінні успіхи у навчанні» повинні надати на інформацію про академічну успішність; копії дипломів, грамот, відзнак та інших нагород.

Кандидати у номінації «За вагомі досягнення у спорті» повинні надати інформацію про спортивні здобутки; копії дипломів, грамот, відзнак та інших нагород.

Кандидати у номінації «За вагомі досягнення в розвитку культури» повинні надати інформацію про культурну діяльність, із відповідними посиланнями на інтернет-видання, фото та/або друковані видання; копії дипломів, грамот, відзнак та інших нагород.

Кандидати у номінації «За активну громадянську позицію»  мають надати на розгляд інформацію про громадську діяльність, із відповідними посиланнями на інтернет-видання, фото та/або друковані видання; документи, що підтверджують участь у різноманітних заходах громадської спрямованості.

Кандидати у номінації «За активну волонтерську діяльність» повинні надати інформацію про волонтерську та благодійну діяльність, із відповідними посиланнями на інтернет-видання, фото та/або друковані видання; документи, що підтверджують ініціювання та проведення різноманітних акцій і заходів у цьому напрямку.

Анкети та копії документів надсилати на електронну адресу центру виховної роботи і культурного розвитку cultural_center@tdmu.edu.ua до 30 грудня 2022 року включно.

АНКЕТА (ЗАЯВА)

на участь у конкурсі «Кращий студент року ТНМУ 2022 року»

Прізвище, ім’я по батькові, номер мобільного телефону 
Академічна група 
Курс 
Факультет 
Академічна успішність (середній бал) 
Участь у конкурсах, змаганнях, олімпіадах, конференціях та ін. (зазначити назву, зайняте місце, рівень проведення, дату згідно з дипломом, грамотою); подати ксерокопії згаданих документів, наукових статей, тез тощо (окремими файлами! Не потрібно вкладати в анкету). 
Форма навчання 
Ідентифікаційний номер 
День, місяць, рік народження 
Дата подання заявки  
Підпис