Меню Закрити

Студенти ТНМУ організували флешмоб з нагоди вшанування Тараса Шевченка

Щороку 9-10 березня в Україні вшановують пам’ять  українського поета ХІХ століття, видатного діяча українського національного відродження Тараса Шевченка. Він став символом свободи, справедливості та витривалості кожного громадянина України, символ українського національного руху та нескореності. Твори Шевченка перекладено понад сотнею мов світу.

У цей знаменний день 209-ї річниці великого українського генія українські та іноземні студенти ТНМУ організували тематичний воркшоп з малювання композицію на Шевченкову тему, щоб створити галерею творчих робіт і згадати про Кобзаря та його творчість. Студенти ТНМУ продемонстрували свою креативність та любов у своїх картинах, доносячи в них гарні послання до українського народу.

Окрім того, студенти організували флешмоб з декламування віршів Тараса Шевченка, які залишаються актуальними і сьогодні.

Захід організували члени студентського парламенту Умер Салам Дар і Саєд Анас. Метою цього свята було об’єднати іноземних студентів з українськими студентами та поширювати знання та любов один до одного в ці важкі часи. З великим задоволенням і хвилюванням учасники пізнали українську культуру та Тараса Шевченка. Студенти зробили це з любові та підтримки України.

Учасниками створення арт-галереї стали Соломія Сампара (MM-605), Олександр Мехедок (ММ – 422), Ольга Оплета (ММ – 407), Сергій Мороз (ММ – 407), Ілона Новаківська (MM-602) Олександр Мігенько (ММ-204), Софія Берегуляк (ММ – 213), Juwariya (IM-248), Ankesh (IM-329), Vikas Gupta (IM-340), Syed Anas (IM-329), Temidayo Adebusola Omodamiro (IM-352).

У флешмобі взяли участь Debmallya Chattopadhyay (IM-341), Віталій Вишневський (MM-220), Vikas Gupta (IM-340), Sheikh Ayesha (IM-530), Juwariya (IM-248), Ankesh (IM-329).

Інформацію надав Умер Салам.