Меню Закрити

Проєкт ТНМУ з соціального впливу – TNMU Media Hub –  підготував команду талановитих студентів

З серпня 2022 року відділом комунікацій і маркетингу успішно реалізовується проект TNMU Media Hub, який спрямований на розвиток креативності та освоєння медійних знань і навичок студентами Тернопільського національного медичного університету. Формування так званих гнучких навичок (Soft-skills) у майбутніх лікарів є важливими для підвищення їхніх шансів на працевлаштування та покращення комунікації з пацієнтами. Сьогодні уже сформована міцна і креативна команда цього проекту, яка робить сторінки «Арт-драми», Студентського парламенту, ТНМУ яскравішими і цікавішими.

З нагоди Міжнародного дня інтернету, який щороку відзначається 4 квітня, найактивніших учасників TNMU Media Hub було відзначено брендовими футболками нашого університету. Отже, Марта Струк сьогодні є адміністратором і СММником сторінки Театральної студії «Арт-драма», Софія Берегуляк очолює інформаційний сектор Студентського парламенту, наповнює його сторінки у соціальних медіа цікавою інформацією, вчасно подає анонси і новини про життя СП, Олена Гачкевич досліджує вплив і розвиток соціальних мереж, висвітлює заходи в ТНМУ, Каушик Кумар і Авніш Панесар – тривалий час є відеографами університету (їхні відео ви часто бачите в Інстаграмі, Фейсбуці, Телеграмі і ТікТоці).

Вони роблять вагомий внесок у розвиток інформаційної діяльності ТНМУ і щодня наповнюють літопис університету яскравими фото, відео та інформацією. Недаремно у 1998 році Папа Римський Іоанн Павло II визнав інтернет енциклопедією людського знання. Команда

Проект вже має свої здобутки, адже в листопаді 2022 року його учасниці стали фіналістками всеукраїнського конкурсу стартап-проєктів «Спробуй і ти!» серед студентів вищих навчальних закладів України. Тоді TNMU Media Hub представляли Олена Гачкевич, Софія Берегуляк, Марта Струк. Вони були нагороджені сертифікатами від проєкту Create Creative Entrepreneurs, що підтримується British Council.

Окрім того, інші студенти, які є учасниками TNMU Media Hub, готують свої власні проекти і невдовзі представлять власні напрацювання на медіа-платформах нашого університету. Серед них будуть і цікаві факти з життя викладачів, і прямі ефіри з цікавими студентами, тому стежте за нашими сторінками: https://www.facebook.com/tdmu.official https://www.instagram.com/ternopil.medical.university/ https://t.me/tnmu1957

Керівником і наставником TNMU Media Hub є прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Головною метою проекту є те, щоб студенти Тернопільського національного медичного університету навчилися вести унікальні лайфстайл і експертні блоги, стали лідерами думок і володіли знаннями та навичками з основ медійності, медіаграмотності та журналістики.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлина Миколи Василечка.