Меню Закрити

Відбулася нарада для лікарів-психіатрів закладів охорони здоров’я області

11 квітня 2023 року на базі Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні відбулася нарада для лікарів-психіатрів закладів охорони здоров’я області.

Під час зустрічі з доповіддю «Особливості діагностики та лікування негативних симптомів шизофренії» виступила доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Тернопільського національного медичного університету Олена Венгер.

Доктор медичних наук, професор кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Юрій Мисула представим присутнім лікарям-психіатрам доповідь на тему «Сучасне бачення клозапіну в клінічній практиці».

Також протягом зустрічі учасники розглянули актуальні питання щодо особливостей діагностики та лікування окремих захворювань, надання медичної допомоги пацієнтам з розладами психіки на поліклінічному етапі та нововведення у протоколах курації психіатричних пацієнтів.

Лікарі-психіатри, які взяли участь у нараді, активно приєдналися до дискусії та обговорення актуальних питань. Адже можливість безперервного професійного розвитку та спілкування у професійному колі однодумців дає можливість якісно розвиватися, як кожному спеціалісту індивідуально, так і медичній галузі загалом.