Меню Закрити

Студенти ТНМУ вибороли призові місця у змаганнях з плавання

22-23 квітня 2023 року в басейні КДЮСШ імені Ю.Горайського у Тернополі відбувся відкритий благодійний турнір з плавання «Otter project», на якому було зібрано 62000 грн на потреби ЗСУ. На цих змаганнях команда Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського посіла друге місце в естафетному плаванні 4 по 50 метрів вільним стилем (змішана) у категорії «Абсолют». У складі команди ТНМУ виступали студент другого курсу Сергій Остроушко (ММ-205), студентка першого курсу Уляна Побережник (ММ-107), лікар-інтерн Анастасія Барабаш (кафедра терапії і сімейної медицини факультету післядипломної освіти), Віктор Назарук (кафедра фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання).

Успішно виступили спортсмени і в індивідуальних номерах програми, зокрема Уляна Побережник виборола три других місця на дистанціях 50 та 100 метрів брасом та 50 метрів на спині; Анастасія Барабаш два третіх місця на дистанціях 50 та 100 метрів брасом; Віктор Назарук два третіх місця на дистанціях 50 метрів вільним стилем та 50 метрів на спині та друге місце на дистанції 100 метрів на спині.

Команда плавців ТНМУ висловлює щиру подяку організаторам змагань, тренеру КДЮСШ ім. Ю.Горайського майстру спорту з плавання Павлу Дзюбановському та його дружині Інні Анастасії Дзюбановській.