Меню Закрити

Серія вебінарів і практикумів з дизморфології

Запрошуємо Вас взяти участь в серії вебінарів і практикумів з дизморфології. Організатори вебінарів і дотичних практикумів – Міжнародний благодійний фонд «ОМНІ-мережа для дітей», партнери з Університету Каліфорнії (Сан Дієго, США) та Університету Еморі (Атланта, США). Участь – безкоштовна.

Початок щотижневих вебінарів відбудеться в середу 26 квітня 2023 року (19:30-21:00), а практикумів – в четвер 27 квітня 2023 року (19:30-21:00).

Участь у вебінарах можуть брати усі бажаючі. Практикуми (PRACTICUMS/TUTORIALS) являють собою інтенсивний діалог для клініцистів, медсестер та студентів.

Вебінари і практикуми проходитимуть на платформі Zoom. Для участі необхідно зареєструватись, навіть якщо Ви раніше попередньо реєструвались – http://surl.li/gmrvm. Після реєстрації, Ви отримаєте лист із деталями підключення. Реєстрація одноразова, підключення до вебінарів і практикумів буде за одним і тим же лінком.

ПРОВІДНІ РОЗРОБНИКИ серії:

– Проф. Володимир Вертелецький,
Іноземний член-кореспондент Національної Академії Наук України та Академії Медицини Аргентини, член Академії Педіатрії США, член Колегіуму Медичної Генетики США, член Асоціації наукової педіатрії США, емерітус-шеф кафедри медичної генетики та професор педіатрії університету Південної Алабами (США), почесний доктор Львівського Національного медичного університету і Національного університету «Києво-Могилянська Академія», директор програм і голова правління міжнародного благодійного фонду «ОМНІ-мережа для дітей».

– Проф. Кеннет Л. Джонс,
Емерітус-шеф відділу дизморфології та тератології на кафедрі педіатрії Каліфорнійського Університету в Сан Дієго (США), медичний директор MotherToBaby California Pregnancy Information Line та співдиректор Center for Better Beginnings. Лікар-педіатр, спеціалізується на виявленні та лікуванні вроджених вад розвитку, бере активну участь у дослідницькій, викладацькій, клінічній роботі, університетській та державній службі. Є провідним експертом з фетального алкогольного синдрому (ФАС).