Меню Закрити

Добрі справи від волонтерів ТНМУ з університетського руху «Misericordia»

З початком повномасштабної війни студенти загально-університетського волонтерського руху «Misericordia» регулярно відправляють посилки нашим захисникам на передову. Отримуючи різні запити від військовослужбовців, майбутні медики знаходять необхідні речі та забезпечують потреби захисників. Нещодавно вони надіслали на харківський напрямок продукти харчування, шкарпетки та засоби особистої гігієни. Особливу подяку волонтерська команда висловлює Богдану Лабівці та студентам першого курсу медичного факультету за організацію і збір необхідних речей.

Окрім того, загально-університетський волонтерський рух  «Misericordia» спільно з заступником директора Тернопільської обласної філармонії Василем Ірмійчуком привезли гуманітарну допомогу Микулинецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні реабілітації.  Волонтери передали ходунці, милиці, шкарпетки, вітаміни групи В, набори для особистої гігієни та засоби медичного призначення.

Слова подяки за підтримку в організації цього заходу студентці медичного факультету Марті Струк та благодійному фонду «Тернопіль». Генеральний директор (головний лікар) Зіновій Ясеник подякував волонтерам за їхню невтомну працю та постійну підтримку лікарні.

Інформацію надала Соломія Гиз.