Skip to content

Студентське містечко Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського – структурний підрозділ університету, що включає комплекс гуртожитків №1,2,3,4 з прилеглими територіями. Студмістечко – місце компактного проживання студентів, в тому числі іноземних, інтернів, магістрів, клінічних ординаторів, аспірантів, слухачів підготовчого відділення і факультету післядипломної освіти впродовж навчання в університеті, а також абітурієнти на період вступних іспитів.

Дирекція студентського містечка координує взаємодію між адміністративно – господарською частиною, студентським самоврядуванням, проректором з національно-патріотичної і виховної роботи, радою наставників, кураторами груп з питань оптимізації побуту, дозвілля, виховної, культурно-масової, спортивно-оздоровчої діяльності.

Штат дирекції студентського містечка включає директора та шістьох інспекторів.

Дирекція студентського містечка здійснює загальне керівництво виховною, національно-патріотичною, культурно-масовою та спортивно-оздоровчою роботою в межах студмістечка. Також контролює організацію побуту мешканців, підтримання ними відповідного порядку, дотримання правил техніки безпеки та протипожежної безпеки.

Студенти факультету іноземних студентів проживають в гуртожитку №1 та №2.

Загальна потужність гуртожитку №1 складає 507 ліжко-місць. У гуртожитку 206 кімнат для проживання. Гуртожиток побудований за планом блочної системи. На кожному поверсі розміщується 2 крила, у кожному з яких 3 житлових блоки, бокова кімната, кухня та побутова кімната.

Кожен блок складається із двох двомісних і двох чотирьохмісних кімнат, туалету, душової кімнати.

На 1 поверсі знаходяться кабінети коменданта та працівників гуртожитку, просторий вестибюль. Також тут розміщені бібліотека та читальний зал для іноземних студентів.

Також на першому поверсі розміщений здоровпункт, який обслуговує студентів всього університету.

Комплекс студентського харчування, включає в себе їдальню та кафе, де студенти можуть проводити свій вільний час.

У приміщенні гуртожитку працює спортивний зал, обладнаний сучасними тренажерами, та пральня для студентів.

Загальна потужність гуртожитку №2 складає 549 ліжко-місць. На кожному поверсі розміщується 2 крила, у кожному з яких 3 житлових блоки, бокова кімната, кухня та побутова кімната.

Кожен блок складається із двох двомісних і двох трьохмісних кімнат, туалету, душової кімнати.

Гуртожиток знаходиться у хорошому стані, проведено ремонт.

На 1 поверсі знаходяться кабінети коменданта та працівників гуртожитку, просторий вестибюль та гостинні кімнати.

Оплата за проживання у:

  • Двомістній кімнаті – 1 825 грн
  • Трьохмістній кімнаті – 1585 грн

 

Гуртожиток № 1

Адреса: м. Тернопіль, вул. Живова, 3

 

Гуртожиток № 2

Адреса: м. Тернопіль, вул. Живова, 5