Перейти до вмісту

20 вересня 2023 року відбулася зустріч студентів 6 курсу факультету іноземних студентів з деканом професором Марією Марущак, представниками деканату, гарантом ОПП професором Олександрою Олещук, доцентом кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Олександрою Сас.

Під час зустрічі було обговорено питання забезпечення освітнього процесу, можливості вдосконалення відпрацювання практичних навиків в умовах симуляційного центру та безпосередньо біля ліжка хворого, роботи студентських гуртків, підготовки до КРОКу-2, а також обговорено всі питання студентів.

Гарант ОПП професор Олександра Олещук розповіла студентам про унікальність нашої ОПП, широкі можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів, профілізацію студентів 6 курсу, інтеграцію роботи симуляційного центру в освітній процес впродовж всього навчання, доступ до сучасних освітніх web-ресурсів.

Олександра Олещук подякувала студентам за їх зацікавленість у вдосконаленні ОПП, оскільки результати анкетування здобувачів як внутрішніх стейкхолдерів завжди враховуються при перегляді освітньої програми.

Студенти 6 курсу також висловили своє захоплення сучасним підходам до освіти, а також  схвально відгукнулися щодо можливості вибору хірургічного, терапевтичного, акушерсько-гінекологічного профілів та профілю сімейної медицини.

У зв’язку з війною в Україні, хвилюванням студентів та турботою за їх психологічний стан адміністрації вишу на зустріч зі студентами було також запрошено Олександру Сас, яка вкотре розповіла про широкі можливості психологічної підтримки усіх здобувачів. У цей непростий для усіх нас час психологи закладів вищої освіти та фахівці з кризової інтервенції з усіх куточків України та світу об’єдналися заради спільної мети – психологічної підтримки нашого майбутнього – наших студентів. В університеті активно функціонує   Центр психологічного консультування, всю інформацію  про його роботу можна знайти на сайті нашого університету.

На завершення зустрічі студентам дали змогу заповнити анкети щодо якості освітнього процесу, освітнього середовища, якості викладання, можливостей реалізації своїх освітніх потреб, перспектив розвитку освітньої програми.

Адміністрація університету та увесь науково-педагогічний колектив пишається студентами, які у своєму житті зробили рішучий і сміливий вибір у напрямку здобуття освіти та набуття професійних навичок та компетентностей.