Перейти до вмісту

5 жовтня 2023 року відбулася зустріч декана факультету іноземних студентів Марії Марущак, заступників декана Оксани Лебідь, Олександра Токарського, Михайла Фурдели, керівника відділу практики Максима Герасимюка та ментора зустрічі Олени Покришко з представниками міжнародного сектору студентського парламенту.

Студенти підготували ряд запитань, що їх турбують, які були спільно обговорені.

Студентів цікавила можливість відпрацювати практичні навички за час онлайн-навчання під час війни, листи підтримки для перетину кордону з метою повернення до навчання в офлайн форматі, підготовка до об’єктивного структурованого клінічного іспиту та КРОКу, інформація про міжнародні сертифіковані курси, наукові конференції. Представники деканату іноземних студентів детально обговорили всі питання, надали вичерпні відповіді.

У зв’язку з проходженням виробничої практики у зимовий період керівник відділу практики Максим Герасимюк детально розповів студентам про те, в які терміни і як відбуватиметься практика, а також представив керівників практики.

Студентам сподобався такий формат зустрічі з прямими запитаннями-відповідями від деканату факультету іноземних студентів, тому було вирішено проводити  зустрічі студентського активу з деканом, представниками деканату, керівниками структурних підрозділів щомісяця.