Меню Закрити

Відбулася відкрита зустріч з усіма бажаючими вступити на навчання в аспірантуру зі спеціальності «Медсестринство»

5 квітня 2023 року у змішаному форматі відбулася відкрита зустріч з усіма бажаючими вступити на навчання в аспірантуру за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти зі спеціальності «Медсестринство» і здобути ступінь доктора філософії з медсестринства.

З майбутніми вступниками поспілкувалися проректор з наукової роботи Іван Кліщ, зазначивши пріоритетність та трендовість ступеня доктора філософії з медсестринства, що відповідає сучасним тенденціям розвитку спеціальності, та проректор з науково-педагогічної роботи Аркадій Шульгай, який запевнив, що культура якості освіти в нашому університеті сформована на принципах академічної доброчесності, академічних свобод, довіри, партнерства, де здобувач виступає рівноправним учасником освітнього процесу та може безпосередньо впливати на якість освіти.

Гарант ОНП «Медсестринство» Марія Марущак розповіла про особливості цієї освітньої програми, її інтегрованість у міжнародний простір, позитивні рецензії на дану ОНП від закордонних фахівців з медсестринства, сформовані наукові школи з медсестринства в ТНМУ, а також про здобутки теперішніх аспірантів.

Директор навчально-наукового інституту медсестринства Світлана Даньчак відмітила, що в ТНМУ створені оптимальні умови для особистісного та професійного розвитку здобувачів на всіх рівнях вищої освіти, зазначивши: «Ми віримо, що кожна людина має потенціал до досягнення великих цілей, тому підтримуємо і мотивуємо кожного під час навчання і прагнемо зробити все, щоб кожен учасник освітнього процесу почував себе комфортно та був націлений на безперервний розвиток».

Керівник відділу аспірантури і докторантури Наталія Потіха детально ознайомила учасників зустрічі з правилами прийому на цю програму та особливостями навчання.

Майбутні вступники мали можливість також поспілкуватися з викладачем та науковим керівником Людмилою Мазур та здобувачами, що навчаються на цій програмі та отримати відповіді на свої запитання.

Ми глибоко вдячні всім учасникам за інтерес до нашої програми та чекаємо на вас, наші майбутні аспіранти !!!

Додаткову інформацію про нашу ОНП Ви можете знайти:

на сторінці гарантаhttps://www.tdmu.edu.ua/2020/12/06/osvitno-naukova-programa-223-medsestrynstvo/

на сторінці відділу аспірантури та докторантуриhttps://aspirantura.tdmu.edu.ua/