Перейти до вмісту

Бібліотека Тернопільського національного медичного університету пропонує послуги з укладання біобібліограцічних покажчиків праць вчених ТНМУ.

Персональні покажчики є одним із видів джерельної бази наукової діяльності. Такі видання відображають поточну та ретроспективну бібліографічну інформацію для висвітлення наукового доробку вченого. Бібліографічні та біобібліографічні покажчики це структурована інформація, яка є основним джерелом, при створенні біобібліографічних словників, написанні статей енциклопедичного, довідкового характеру, монографій і т.д.

Перший персональний бібліографічний покажчик підготовлений бібліотекою Тернопільського національного медичного університету  у 2014 році. Серія «Вчені тернопільського національного медичного уніврситету», яка сформувалась у 2015 році, відображає весь комплекс наукових праць видатних вчених, представлені бібліографічні відомості і література про їх життя та діяльність. Ці видання охоплюють перелік праць вченого за весь період його наукової діяльності. Це матеріал, який носить не лише особистий характер, оскільки в ньому зібрані праці одного автора, але й матеріал до історії становлення і розвитку наукових шкіл університету.

Перш ніж замовити покажчик, пропонуємо ознайомитися зі своїм бібліографічним списком праць в Електронному каталозі бібліотеки (розділ «Праці вчених ТНМУ). Якщо список неповний, потрібно надати інформацію про публікації, які відсутні в каталозі.

Замовлення можна надсилати на електронну адресу: lib@tdmu.edu.ua

або звернутися особисто за адресою:

м. Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 8

Довідки за телефоном: +38 (0352) 52-61-07