Меню Закрити

Студенти ТДМУ вчаться бути лідерами

Минулого тижня, а саме 10 березня 2018 року, стартувала волонтерська освітня програма «Зростаймо у лідерстві разом» для іноземних студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського. Ініціаторами лідерського вишколу стали Академія лідерства в команді Джона Максвелла та Українсько-індійський клуб співдружності «Санскріті».

За словами засновника Академії лідерства Ігоря Ревеги, ріст – це єдина гарантія, що завтра буде кращим. Пан Ігор пройшов навчання безпосередньо в Джона Максвелла і володіє знаннями та досвідом, які допоможуть кожному бажаючому постійно турбуватися про власний розвиток, стати лідером у житті. Ігор Ревега також є засновником Школи ментальної математики, яка кілька років поспіль успішно функціонує в нашому місті.

«Ми вдячні всім присутнім. Завжди раді бачити, тих, хто з такою наснагою прагне зростати і ставати кращими! Всі взлети та падіння відбуваються завдяки лідерству. І падіння також… Чи може наша країна змінитися завдяки лідерству? Думаю, що так. Завдяки таким зустрічам і за допомогою спілкування за «круглим» столом ми навчаємося і ділимося досвідом цінності лідерства, цілеспрямованого, тобто осмисленого життя. Я відкрив для себе, що допомігши усвідомити ці цінності та принципи певній кількість людей, відбувається трансформація у їх житті, у соціумі. Ці тренінги охоплюють такі сім інституцій, як бізнес, уряд, родина, мистецтво, засоби масової інформації, освіта, розваги та віросповідання. Особисто щодо мене, то було б дуже добре, якщо б історія сказала «дякую» нам за те, що ми стали каталізаторами перетворень у нашій країні, а наші діти мали кращу Україну.  Сама думка про це надихає мене. Дуже важливо, щоб люди відчули в чому сенс життя», – поділився своєю позицією Ігор Ревега.

Щодо ідеї навчання для іноземних студентів, то пану Ігорю добре відомо те, як адаптовуватися в іншій країні і досягати успіху. Вісім років поспіль він навчався у вищих навчальних закладах США. Своїм досвідом адаптації він поділився з учасниками школи лідерства.

У рамках проекту «Зростаймо у лідерстві разом» передбачено вісім зустрічей, під час яких буде розглянуто 15 законів росту, які допомагають сформувати лідерську позицію. Зокрема Ігор Ревега разом зі студентами ТДМУ проаналізує важливість особистісного розвитку як такого, чому важливо добре пізнати себе, аби краще зростати у лідерстві, необхідність формування ціннісної бази. Учасники зможуть краще зрозуміти, що першим кроком для розвитку є мотивація, але для постійного розвитку необхідною є дисципліна. Про це та багато іншого буде йти упродовж наступних зустрічей, які відбуватимуться вісім тижнів поспіль щосуботи о 14.00 в ТВЦ «Атріум» (4-й поверх). Спілкування відбувається англійською мовою.

Взяти участь у проекті можуть усі бажаючі. Для цього потрібно заповнити реєстраційну форму за нижче поданим посиланням і прийти на зустріч.

https://docs.google.com/forms/d/1XBiFTDLQZp6rtpajxnSnQDxV7WD1bO6-GXXX6ZzRw8g/viewform?edit_requested=true

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.